Xbody Stúdió 


Januári VIP kártya akció!!!


Minden 10-15-20 alkalmas bérlet vásárlásánál Xbody VIP kártyát kapsz tőlünk ezzel nem a vásárolt bérletből kapsz 10%-ék kedvezményt.


A VIP kártyával egész évben 10%-os kedvezményt kapsz minden vásárolt bérlet  listaárából, Ataisz élelmiszerek vásárlásakor is.

 
Havi bérlet- tudatos választás


Vannak céljaid, de az idő sürget?


Közeleg a nagy esemény?


A bérlet 30 naptári napig érvényes, tartalmazza a személyre szabott edzés tervet, amelyet az állapot felmérés alapján állít össze személyi edződ, megfelelően egyéni terhelhetőségednek, és egyeztetett céljaidnak.

Az edzéseken a bérleted tartalmazza az L-karnitin italt, amely segít pótolni az energiát, és fehérje shake italt.


Edzések alkalmával személyi edző csak veled foglalkozik, így hatékonnyá tehető az edzés minden perce.


Heti 2-3 alkalom edzéssel és megfelelő étrenddel céljaid elérhetőek!


Edzések aktív ideje 20 perc, az átöltözés, zuhany összesen 35-40 percet vesz igénybe.


Edzések időpontját próbáljuk kérésednek megfelelően és szabad időpontokat figyelembe véve a legideálisabban alakítani.Havi bérlet ára: 29.900.-Ft

Bejelentkezés: 06-30-622-2415


Figyelem!

Ha bejelentkeztél edzésre, akkor gyere is el, vagy időben mond le! Más azért nem tud jönni, mert Te már foglaltál egy helyet. Hétköznapi váratlan krízisek persze előfordulhatnak, de ha egy mód van, rá időben töröld a bejelentkezésed, hogy más beférhessen. Ha csak egyszerűen nem jelensz meg az órán, az amúgy is kérdéseket vet fel, érdeklődni fogunk, aggódunk érted.

Bérletek nem átruházhatóak

5 alkalmas bérlet érvényességi ideje 30 nap a vásárlás napjától számítva.,10, 15 alkalmas bérlet 45 napig vehető igénybe a vásárlás napjától számítva.20 alkalmas bérlet 75 napig vehető igénybe a vásárlás napjától számítva.Nyeremény bérletek érvényessége 30 nap

Időpont egyeztetés történhet telefonon, vagy Facebookon üzenetben.A bérletből a le nem mondott alkalom levonásra kerül. Lemondást 24 órával az aktuális edzés előtt tudjuk figyelembe venni.